Limburg smaakt naar meer

Wie Limburg zegt, zegt overheerlijke asperges en super-lèkker fruit. Maar wist je ook dat je voor andere producten in Limburg moet zijn?

Van een mals stukje hoevevlees tot hartelijke kazen en smakelijke aardappelen recht van het veld. Limburg kent een ruim aanbod aan lokale producten.

Dagelijks zetten bijna 2.900 landbouwers zich in om producten van topkwaliteit te kunnen produceren. Hun smaak, authenticiteit en versheid kennen geen gelijke. Ze maken deze lokale producten uniek!

Het volledige aanbod voor jou in kaart gebracht

Het platform Limburg smaakt naar meer brengt alle informatie over de producten samen en vertelt waar je deze producenten kan vinden. Daarnaast vind je het verhaal van de producent achter het product.

Geef je gemeente in en ontdek welke overheerlijke hoeve- en streekproducten er bij jou in de buurt worden verkocht.

Ook tijdens coronacrisis paraat

Zoals steeds staan onze producenten dagelijks voor je klaar. Naast de hoevewinkeltjes kan je ook rekenen op de automaten en afhaalpakketten. Deze initiatieven maken het mogelijk om ook tijdens de coronaperiode van al dat lokale lekkers te blijven genieten.

Heel wat producenten pakken bovendien uit met een bijzondere actie om je in deze onbehaaglijke periode nog méér comfort te bieden.

Ontdek het zelf op de website of facebookpagina.

Steun onze lokale producenten en kies voor producten recht van bij de boer

Ontdek het aanbod bij jou in de buurt